VATAN ŞAŞMAZ BAŞKAN ÇAĞLAYANI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2015-11-03

Orhangazi’de bugün düzenlenecek olan 37.Zeytin Festivali ve 2.Turşu Festivali ile ilgili hazırlanan televizyon programlarının yanı sıra festivalin de sunuculuğunu yapacak olan ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’a çini tabak hediye etti.

Vatan Şaşmaz, Festival için Orhangazi’de olduğunu ve Orhangazi’yi ve çevresini gezme şansı yakaladığını belirterek, sanayisi, tarımı ve doğal güzellikleri ile harika bir şehirde olmaktan dolayı çok mutluyum dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’nin bugüne kadar gizli kalmış değerleri olduğunu ve kendilerinin bu değerleri gün yüzüne çıkararak Orhangazi’yi çok daha güzel bir şehir haline getireceklerini ifade etti.