Vatandaşlar Başkan Aydın’ın Bu Uygulamasından Çok Memnun

Yazdır / Tarih: 2023-05-12

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  halkla bir arada olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda Cuma buluşmaları başlığı altında hemşerileriyle bir araya geldi. Randevusuz Halk buluşmaları Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede halkla daha yakın olma, sorun ve önerilerini dinleme maksadıyla randevusuz şekilde vatandaşlarla buluştu. Vatandaş buluşmaları Cuma buluşmaları, başlığı altında her hafta cuma günleri gerçekleştiriliyor. Düzenlenen randevusuz şekilde Cuma buluşmalarından, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelememe durumu olan Orhangazililer önceki Cuma buluşmalarında gerçekleştirildiği gibi bundan sonraki buluşmalarda da, Belediyeye önbilgi verme koşuluyla, Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınıp belediyeye ulaşımları sağlanacak. Cuma buluşmasına gelen vatandaşlar Belediye Başkanı Aydın’a İlgisinden ötürü teşekkür etti.