Menu

Vatandaşlar Orhangazi Belediyesinin Ücretsiz Hizmetinden Çok Memnun

Yazdır / Tarih: 2023-05-11

Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi Belediyesinin onkoloji ve engelli hastalar İçin hizmet veren hasta servis aracından faydalanan hastaları uğurladı. Sabah 7:30’da Hareket noktasına giden Başkan Aydın hastalarla tek tek ilgilenerek acil şifa diledi. Onkoloji hastaları ve engelli vatandaşlar bu ücretsiz uygulamadan ötürü Belediye Başkanı Bekir Aydın’a teşekkür etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Başkan Aydın bu çerçevede Orhangazi Belediyesi Sağlık İşleri Koordinatörlüğünün yürüttüğü ve onkolojik ve engelli hastalar için uygulanan hasta servis aracını ziyaret etti. Hastalarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Aydın engelli ve onkoloji hastalarına acil şifa diledi. Belediyenin ücretsiz olarak verdiği bu hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar Başkan Aydın’a teşekkür etti. Orhangazi Belediyesinin onkolojik ve engelli hastalar için verdiği ücretsiz nakil hizmeti Bursa’da yer alan hastaneleri kapsıyor. Hastalar sağlık işleri koordinatörlüğüne raporlarıyla birlikte önceden başvurarak hizmetten faydalanabiliyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bizler Orhangazi olarak büyük bir aileyiz. Nerede bir ihtiyaç varsa oraya yetişmeye çalışıyoruz, diyerek sözlerine “ Bu sabah güne Bursa’da yer alan hastanelerde sağlık hizmeti alan vatandaşlarımıza günaydın diyerek başladık. Hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizle uğurladık.“ Cümleleriyle sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ vatandaşlarımız bu hizmetinizden çok memnun. İnşallah uygulamamızı sürdürmeye devam edeceğiz.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler