Menu

VAY SEN MİSİN BEN OLAN' ADLI TİYATRO ESERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yazdır / Tarih: 2018-05-21

Orhangazi Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri önceki akşam Alis yürüyüş yolu Şehit Erhan Öztürk parkında başladı.  Tiyatro gösteri ile başlayan etkinlikte usta oyuncular sahne alıp, “Vay sen misin ben olan ?” oyunuyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı.  Çok sayıda vatandaşların katıldığı gösteriyi Ak Parti Bursa Milletvekili aday adayı Mustafa Kaya, AK Parti Teşkilat başkanı Selami Ekeman da izledi.

Ömer Pınar'ın yazdığı, Galip Erdal'ın yönettiği, Faruk Sofuoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği oyunda, bazı insanların karakterlerinin yaşam koşullarına göre değişmeyebileceğini, insanın yedisinde neyse yetmişinde de o olacağı konusu iki farklı evlilik üzerinden mizahi bir dille anlatıldı. İki perdelik oyunda aynı kültür ve çevrede yetişmiş iki arkadaşın, koşullar aynı olsa bile karakter özellikleri gereği farklı kimliklerde olabileceği vurgulandı.

Mutlulukla mutsuzluk, vefa ile hayırsızlık, dürüstlük ile sahtekarlık arasındaki ince çizgiyi gözler önüne seren oyunda; Kemal Kuruçay, Deniz Oral, Tuba Erdem ve Ece Müderrisoğlu yer aldı.

Gösterisi sonrası Belediye adına Ak parti teşkilat başkanı Selami Ekeman oyunculara teşekkür plaketi verdi

Diğer Haberler