Menu

VEFA SALMAN'DAN ÇAĞLAYAN'A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-02-03

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti. İadei ziyaret olarak gerçekleşen ve Belediye Başkan yardımcılarının da yer aldığı ziyarette Vefa Salman, Başkan Çağlayan’a Yalova Yürüyen Köşkün minyatürünün yer aldığı bir panoyu Başkan Çağlayan’a hediye etti. Çağlayan ise Vefa Salman’a plaket takdim etti.


İŞBİRLİĞİMİZ ARTMALI

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Orhangazi Belediye başkanı Neşet Çağlayan ile farklı bir dostlukları bulunduğunu belirtti. Vefa Salman, Yalova’da belediye olarak yürüttüğü çalışmalar ile ilgili başkan Çağlayan’a bilgi aktarırken, Orhangazi ile Yalova’nın iki komşu kent olarak işbirliği ve ilişkilerinin artırılması gerektiğini ifade etti.

YALOVA VE ORHANGAZİ’NİN ORTAK YANI ÇOK


Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Vefa Salman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orhangazi ile Yalova’nın ortak yanları çok sayıda fazla. Yalova’da Orhangazili, Orhangazi’de Yalovalı her zaman kendisine yer bulmuş, ticaretten sosyal hayata kadar karşılıklı iyi bir geçmişi bulunmakta. Bizler her iki kentin yerel idarecileri olarak iki kentin arasındaki işbirliğini artırmak, bu iki kentte yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyesini daha da yukarı çekmek dedi.

 

Diğer Haberler