Menu

VERGİ DAİRESİNDEN ÇAĞLAYAN'A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-02-23

Orhangazi Vergi Dairesi Müdürü ve personeli, Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin, Personeli ile birlikte gerçekleştirdiği protokol ziyaretleri kapsamında Başkan Çağlayan’a çiçek takdim etti.

Başkan Çağlayan Vergi Haftasını kutladı, Vergi Dairesi’ne çalışmalarından dolayı başarı diledi. Ziyarette konuşan Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin, Vergi dairesi haftası ile ilgili bilgi aktardı.  İsrafil Sezgin, değişiklik zamanı geçiren ülkemizde vatandaşlarımıza götürülecek olan bütün kamu hizmetlerinin en seri ve etkili bir biçimde götürülebilmesi için gerekli olan fonlanma kaynağının yaratılmasında vergi gelirlerinin büyük ehemmiyeti yer almaktadır . Anayasamızda herkesin kamu masraflarını karşılamak üzere mali gücüne göre vergi ödemekle yükümlü olduğu belirtilmiştir.

Hedefimiz etkili yönetim , sevinçli yükümlü ve kuvvetli Türkiye'dir. Bu hedefler doğrultusunda göreve başladığımız günden itibaren müdürlük olarak yoğun bir biçimde çalışmaya devam ediyoruz dedi.

 Detaylı Bilgi ve Foroğraflar için Tıklayınız

Diğer Haberler