Menu

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA GERİ SAYIM

Yazdır / Tarih: 2016-08-29

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda geri sayım

 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda çalışmaların sona yaklaştığını açıkladı. Beraberindeki heyetle birlikte havuzu inceleyen Başkan Çağlayan, Orhangazi için önemli bir yatırım olduğunu ve yüzme sporuna ilgi duyan özellikle çocukların artık şehir dışına çıkmak zorunda kalmayacaklarını bildirdi.

 

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Süleyman Şahin ile birlikte Orhangazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve AK Parti Orhangazi ilçe başkanı Mustafa Kaya da hazır bulundu. Ziyarette ilçedeki spor yatırımları değerlendirildi.

 

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İNŞAATINI GEZDİLER

Heyet ardından da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Orhangazi Belediyesi katkılarıyla yapımını sürdürdüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatını gezdi. Orhangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Kaya’nın karşıladığı heyet inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM

Burada TRT Haber, A Haber ve Kanal 16 mikrofonlarına konuşan Başkan Çağlayan, Orhangazi’de yüzme sporuna ilgi duyan kişi sayısının oldukça fazla olduğunu belirterek, ‘Özellikle çocuklarımız yüzebilmek için Gemlik yada Yalova’ya gitmek zorunda kalıyordu. Orhangazi’deki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlandığında hemen yanı başlarında yüzme sporu yapabilecekleri bir alan olacak’ dedi. Başkan Çağlayan, Orhangazi için çok büyük bir ihtiyacın karşılandığını ifade ederken, ‘İlçemizin büyük bir hizmeti daha kazanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Burada emeği olan Milletvekillerimiz Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin’e teşekkür ederim’ diye konuştu.

 

‘SPORUN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Milletvekili Hüseyin Şahin ise, spor yapan gençlerin desteklenmesi gerektiğini ifade ederken, ‘Kendisi de sporun içinden gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla spor alanında Bursa’nın her köşesinde önemli yatırımlar yapılmaya devam ediyor’ dedi. Spor yapacak alanlar olmayınca olimpiyatlarda derece kazanmanın da mümkün olmadığına dikkat çeken Şahin, ‘Bu yatırımlardan sonra 2020 olimpiyatlarında ülkemiz sporcularının dereceler kazanmasını bekliyoruz’ diye konuştu. Orhangazi’de, 1,40 m derinliğinde, ısıtma sistemi olan, iklimlendirme sistemi ile yazın serin kışın sıcak ortamda spor yapılabilecek, 500 kişilik tribüne sahip bir yarı olimpik yüzme havuzu yapıldığını bildiren Şahin, ‘Yer tahsisi yapan ve her aşamada destek veren Orhangazi Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’a, Orhangazi’nin ihtiyacı var diyerek sürekli bizi zorlayan AK Parti ilçe başkanımız Mustafa Kaya’ya, çalışmalarını birlikte yürüttüğümüz Milletvekili arkadaşım İsmail Aydın’a teşekkür ederim’ dedi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler