YAŞLI KADINLAR YOL VE MERDİVEN TALEBİNDE BULUNDU, BAŞKAN ÇAĞLAYAN İNCELEME YAPIP TALİMAT VERDİ

Yazdır / Tarih: 2017-03-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Keramet Mahallesi’nde yaşayan Nesibe Salman ve Sabriye Akıncı isimli yaşlı kadınların daveti üzerine evlerini ziyaret etti. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Özbey, Keramet Muhtarı Altan Gün ve Ak Parti Mahalle temsilcisi Salih Demirtaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette başkan Çağlayan yaşlı kadınların evlerinin önündeki yol ve merdiven taleplerini dinledi. Fen İşleri Müdürü ve personelinin de hazır bulunduğu ziyarette başkan Çağlayan, yaşlı kadınların evlerinin önündeki yol ve merdiven yapılması için talimat verdi.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN İNCELEME YAPTI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Keramet Muhtarı Altan Gün ile birlikte ziyaret ettiği Nesibe Salman ve Sabriye Akıncı’nın evlerini ziyaret eden başkan Çağlayan, ayrıca Keramet mahallesinde kahvehanelerde oturan vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Çağlayan, Keramet Mahallesinde bazı sokaklarda bulunan yol sorunlarını bahar ayları ile birlikte ortadan kaldıracaklarını belirtti. Nesibe ve Sabriye teyzelerin taleplerini de yerine getireceklerini belirten Çağlayan, evlerin onarımı için de ekiplerimiz gereken çalışmaları yapacak dedi.