Yaşlılara Bursa Gezisi

Yazdır / Tarih: 2015-03-24

Orhangazi Belediyesi yaşlılar haftası nedeniyle Orhangazi’de yaşayan yaşlı vatandaşlara yönelik bir gezi organizasyonu düzenledi. Orhangazi’de yaşayan yaklaşık 150 yaşlı vatandaş bu sabah saatlerinde Bursa’ya hareket etti. Otobüslerle ve rehberler eşliğinde Bursa’da Cami ve Türbeleri gezen yaşlı vatandaşlara Orhangazi Belediyesi tarafından da çeşitli ikramlarda bulunuldu.

ÇAĞLAYAN KARANFİLLERLE UĞURLADI

Bursa’daki geziye giden yaşlı vatandaşları sabahın erken saatlerinde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Cumhuriyet Alanı’ndan karanfillerle uğurladı. Başkan Çağlayan yaşlı vatandaşlarla da sohbet etti ve ihtiyaçlarını sordu. Orhangazili yaşlı vatandaşlar kendilerini unutmayıp böyle bir gezi organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür ettiler.