Menu

YAZ SPOR OKULLARI GÖRKEMLİ AÇILIŞI

Yazdır / Tarih: 2016-07-12

Orhangazi Belediyesi tarafından İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen Yaz Spor Okulları başladı. Ağustos ayı sonuna kadar sürecek olan ve ramazan ayı nedeniyle bayram sonrası başlatılan Yaz Spor Okulları için Kapalı Spor Salonu’nda açılış töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, ilçe Gençlik ve Spor Müdür vekili Mehmet Ali Koşan, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.

2 BİNİN ÜZERİNDE MİNİK SPORCU

Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen, 15 branşta 30 antrenör nezaretinde yapılacak olan yaz spor okullarına şu ana kadar 2 binin üzerinde minik sporcu başvurdu. Yapılan açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Spor İlçe Müdür vekili Mehmet Ali Koşan yaptı. Koşan bu tür organizasyonlara sınırsız destek veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. Daha sonra kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Allah’ın insanlara bahşettiği en değerli varlığın sağlıklı bir beden olduğunu belirterek, minik yavrularımızın salonda olmaları, spor yapmaları bizleri son derece mutlu ediyor. Geleceğin büyük sporcularının bu salonlardan çıkacağını biliyoruz. Bu organizasyonlara destek veren belediye başkanı Neşet Çağlayan ve öğrencilerimizin velilerine teşekkür ediyorum dedi.

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yaz spor okullarına olan ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaz spor okullarının her yıl böyle cıvıl cıvıl olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Sizlerin de destekleri ve gayretleri ile çocuklarımızı spora teşvik ederek sağlık bir nesil için bizler her daim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunlar gerçekten güzel faaliyetler çocuklarımızın sporu sevmesi için yapılan hizmetlerden birinin açılışını da bugün siz değerli veliler ile yapıyoruz. Bunun gibi çocuklarımızın spor, gerek eğitim ve sosyal alanlardaki aktiviteleri için yerel yöneticiler olarak her zaman destekliyoruz. Sağlıklı ve zinde bir yaşam için çocuklarını spora teşvik ederek bu salonu dolduran siz değerli velilerimize de şükranlarımı sunuyorum dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tüm minik sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler