Menu

YAZ SPOR OKULUNDA 2 BİN 250 ÖĞRENCİNİN SERTİFİKA SEVİNCİ

Yazdır / Tarih: 2017-09-07

Orhangazi Belediyesi ve Gençlik, Spor İlçe Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Yaz Spor Okulları düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı. Her yaz döneminde binlerce minik öğrenciye spor yaptırma imkanı verilen Orhangazi Belediyesi Yaz Spor Okulları için Açıkhava Tiyatrosu’nda Sertifika ve kapanış töreni düzenlendi. Kaymakam Dr.Yalçın  Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karaca, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Köse, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra yaz spor okullarına katılan öğrencilerin velilerinin katıldığı kapanış töreni istiklal marşının okunması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Köse yaz spor okullarına destek olan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti.

ÇAĞLAYAN; VELİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Daha sonra Belediye Başkanı Neşet Çağlayan göreve geldikleri günden bu yana her yıl binlerce minik çocuğa spor yaptırma imkanı sağladıklarını belirterek, bu yıl da 2 bin 250 öğrencimize yaz spor okulunda 15 branşta eğitim verdik. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak durmaları, spor yapma imkanı sağlamaları için oluşturduğumuz yaz spor okullarına her yıl 2 binin üzerinde öğrencinin katılması da bizlerin ayrı bir mutluluğu dedi. Başkan Çağlayan, öğrenci velilerine de teşekkür ederek, sizler de bu güzel organizasyona katkı sunarak hem çocuklarınızın spor yapmasına hem de kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına vesile oluyorsunuz dedi. Programda daha sonra konuşan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz yaz spor okullarının çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.

JİMNASTİK VE HALKOYUNLARI GÖSTERİLERİ SAHNELENDİ

Programda daha sonra yaz spor okulu kapsamında açılan Jimnastik Kursuna katılan minik öğrenciler ile Halkoyunları Kurslarına katılan miniklerin gösterileri sahnelendi. Gösterilerin ardından protokol üyeleri öğrencilerin sertifikalarını verdi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler