Menu

YELKEN KURSLARI BAŞLIYOR

Yazdır / Tarih: 2016-07-30

Orhangazi Belediyesi, İznik Gölü Orhangazi sahilinde su sporları etkinlikleri için kolları sıvadı. Orhangazi Belediyesi, Belediyespor bünyesinde İznik Gölü Orhangazi sahilinde ilk etapta yelken kursları başlatıyor. Belediye, bir süre önce belediye bünyesine alınan 15 adet yelken ile gençlere ve çocuklara yönelik yelken kursları başlatacak.

YELKEN HOCASI İLE SAHİLDE VE TESİSLERDE İNCELEME

Belediye’nin yelken kursları ile ilgili Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yelken antrenörü Mustafa Öncü, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte İznik gölü sahilinde incelemelerde bulundular. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yelken antrenörü Mustafa Öncü’ye göldeki tesisler ve sahil ile eski iskele bölgesini gezdirdi.

SU SPORLARINI GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bizim hedeflerimizden birisi de İznik Gölü Orhangazi sahilinin su sporları ile buluşmasıydı. Bu konuda yelken kurslarımızı önümüzdeki günlerde başlatıyoruz. Ardından diğer branşlar ve önemli organizasyonların İznik gölünde yapılması için girişimlerimiz olacak. Belediyespor bünyesinde de gençlerimize ve çocuklarımıza yelken kursları başlatarak bu konuda eğitim vermek dedi.

  Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler