Menu

YENİ ADLİYE BİNASI İHALE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2017-01-25

 

           Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Ankara ziyaretleri kapsamında Adalet Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanı Erdoğan Böcek’I makamında ziyaret etti.

           Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi, Taşkıranlar Mevkiinde inşa edilecek olan ve Orhangazi Belediyesi’nin Şelale Park Projesi ile entegre bir şekilde yapımı sürecek olan yeni Adalet Sarayı projesi ile ilgili Daire Başkanı ile görüşen Başkan Çağlayan, proje ile ilgili son durum konusunda bilgi aldı. Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanı Erdoğan Böcek Orhangazi Adalet Sarayı binasının tüm projelerinde sona gelindiğini maliyet hesaplamaları ve planlamaya dahil edildiğini belirterek, projenin inşaat ihalesini mart ayında yapmayı planlıyoruz. Mayıs ayı sonlarına doğru da Orhangazi’nin yeni Adliye binasının inşaatına başlamış oluruz dedi

                Öte yandan Orhangazi Belediyesi’nin Adliye Sarayı’nın yapılacağı Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiindeki alanda Adliye binası inşaatı ile entegre ve eş zamanlı olarak şelale park projesi de hayata geçecek. 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler