YENİ KAVŞAĞIN MUHTEŞEM GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKIYOR

Yazdır / Tarih: 2017-04-03

Orhangazi Belediyesi'nin eski Kaymakamlık Lojmanı kavşağında başlattığı yeni Kavşak Çalışmasında çalışmalar sona yaklaştı. Gazi Orhanbey heykelinin yerleştirildiği kavşağın 3 noktasına ayyıldız, bir noktasına da Osmanlı Tuğrası yerleştirildi. Kavşakta yeşillendirme, çiçeklendirme ve peyzaj çalışması ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

Şehrin düzeni için uğraşıyoruz

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hürriyet Mahallesindeki kavşak çalışmasından sonra eski kaymakamlık lojmanı bölgesinde başlattığımız çalışmada da sona geldik. Kavşak çalışmamızın muhteşem görüntüsü vatandaşlarımız tarafından da büyük beğeni topluyor dedi. Çağlayan, Orhangazi şehir merkezi, çarşı ve diğer tüm bölgelerde şehrimizi daha düzenli ve güzel hale getirmek için de yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız Orhangazi’de daha yaşanabilir bir kent yaratmak dedi.