YENİ KAVŞAK ÇALIŞMASINDA SONA GELİNDİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-22

Orhangazi Belediyesi’nin Eski kaymakamlık lojmanı bölgesinde başlattığı kavşak çalışmasında sona gelindi. Eski kaymakamlık lojmanı bölgesindeki ana yoldan şehir merkezine girişte çift yönlü yeni yol çalışması yapan Orhangazi Belediyesi Ekipleri, kavşak çalışmasında da sona geldi.

Kavşak çalışmasının ardından birkaç gündür alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgede Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün asfalt çalışması yaptı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcıları ile birlikte Eski Kaymakamlık Lojmanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Başkan Çağlayan, kavşakta çalışmaların tamamlandığını belirterek, sadece peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarımızı yapacağız. Bu bölgede kavşak çalışmamız tamamlandığında bölgede trafik de rahatlamış olacak. Kavşak ilçemize yakışır bir şekilde inşa edilecek dedi.