YENİ SEMT SAHALARI VE PARK ALANLARI HİZMETE GİRİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-08-08

Orhangazi Belediyesi, TOKİ bölgesinde çeşitli konulardaki eksikliklerin giderilmesi için başlattığı çalışmalar kapsamında TOKİ bölgesinin kullanımına sunulacak olan Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanının inşaatına başladı. TOKİ birinci etap bölgesinde yapımına başlanan ve 1580 konutluk tüm TOKİ konutlarına hizmet verecek olan Semt Pazarı alanı ile Sosyal Donatı Alanları inşaatını gezen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

ÇOK AMAÇLI OLARAK KULLANILACAK

TOKİ’de Semt Pazarı olarak inşa edilen ve yapılacak farklı düzenleme ile aynı zamanda Otopark ve cemiyetler için de vatandaşların kullanımına sunulacak olan TOKİ Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanının inşaat çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ bölgesinde vatandaşlarımızın hem sosyal donatı hem de semt pazarı konusunda talepleri var. Bu çalışmalarımızı da bu doğrultuda vatandaşın isteğine göre yapıyoruz dedi. Çağlayan, Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanlarının vatandaşın hizmetinde olacağını da belirterek, şu aşamada çelik konstrüksiyon olarak planladığımız Semt Pazarımızda Pazar kurulduğu günlerin haricinde hem otopark hem de vatandaşlarımızın cemiyetlerinde de hizmet verecek dedi.