Menu

YENİ SÖLÖZ'DE PARKE ÇALIŞMALARI SON AŞAMAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2016-09-08

 

Orhangazi Belediyesi, Yeni Sölöz Mahallesinde parke çalışması yapılacak farklı bölgelerde çalışmalar yürütüyor. Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar halen farklı noktalarda devam ederken, çalışmaların yaz dönemi tamamlanana kadar bitmesi için de yoğun bir mesai harcanıyor.

ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeni Sölöz Mahallesini ziyaret etti. Burada Belediye Hizmet binasında ve Mahalle çarşısında vatandaşlarla bir araya gelen Çağlayan, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dinledi. Yeni Sölözlüler’le birlikte daha sonra parke çalışması yapılan bölgeleri gezen Başkan Çağlayan, yapılan çalışmalar ile ilgili ekiplerden bilgi aldı. Başkan Çağlayan, Yeni Sölöz mahallesinde parke yapılacak tüm bölgelerin yaz dönemi tamamlanmadan biteceğini ekiplerin aralıksız çalışacağını ifade etti.

DERE YATAĞINA REHABİLİTASYON

Öte yandan Yeni Sölöz mahallesi içinde geçen ve daha önce düzenlemeleri yapılan dere yatağında da yeniden bir rehabilitasyon çalışması yapılacak. Başkan Çağlayan dere bölgesinde de incelemelerde bulunarak burada yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı. Çağlayan, dere yatağının Yeni Sölözlü vatandaşların daha rahat kullanabilecekleri bir alana dönüştürülmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler