YENİ SÖLÖZ'DE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞMA

Yazdır / Tarih: 2017-04-03

Milletvekili İsmail Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Meclis üyeleri ve AK Parti yöneticileriyle birlikte Yeni Sölöz Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Ak Partililer daha sonra belediye hizmet binasının önünde vatandaşlara hitap ettiler. AK Parti ilçe başkanı Kaya, burada yaptığı konuşmada Milletvekili ve başkanların mahallenin sorularını yanıtlamaya geldiğini söyledi.  Belediye Başkanı Çağlayan, Yeni Sölöz’de yapılan çalışmalar olduğunu, yapılacakların da olduğunu söyledi. Başkan Çağlayan, mahallelerin tüm sıkıntılarının tamamlanması için Büyükşehir’in de desteği ile çalışmaların devam ettiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin birçok alanda olduğu gibi kırsalda da önemli çalışmalar yaptığını ifade etti. Yeni Sölöz’ün yol kenarına bariyer, sulama göleti gibi taleplerinin de yerine getirileceğini ifade etti. Altepe, Türkiye’nin gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir ülke olduğunu söylerken, ‘Türkiye’nin yolu genişlemeye büyümeye devam edecek. 16 Nisan’da referandum var. Türkiye büyümeye devam etsin. Sizin seçtiğiniz insanlar yüzde 50’nin üzerinde oyla göreve gelsin, çalışsın. Patron kim? Millet. Bu millet yanlış yapmaz. 60 Milyon seçmen var. En az 30 milyonu devlet başkanını seçecek. Zayıf hükümetler, koolisyonlar olmasın, seçim bittiğinde halkın seçtiği lider ertesi gün gelsin görevini yapsın. Meclis’te çalışsın. Halkın dediklerini yapsın. Bu bir siyasi parti seçimi değil diyen Milletvekili Aydın ise, ‘Ülke olarak hepimizin bu değişikliğe ihtiyacımız var. Geçmişte biz Babakan asarken, diğer ülkeler uçtu gitti. İşte bu sorunları artık yaşamamak için Anayasamızda değişiklik yapmalıyız dedi.