YENİ SÖLÖZ'DEKİ ATIL DURUMDAKİ OKUL GENÇLİK VE KAMP MERKEZİ OLUYOR

Yazdır / Tarih: 2016-09-08

Orhangazi Belediyesi Yeni Sölöz Mahallesi’nde atıl durumda bulunan ve kullanılmayan okul binasında yapacağı yeni düzenleme ile okul binasını Gençlik Merkezi ve Kamp Tesisi olarak inşa ediyor. Orhangazi Belediyesi ile Süleyman Şah Gençlik ve Spor Kulübü derneği arasında imzalanan protokol gereği, ilk etapta Süleyman Şah Gençlik ve Spor Kulübü derneği tarafından öğrencilerin kullanımına sunulacak olan Okul binasında inşaat çalışmalarını başlatan Orhangazi Belediyesi, okulda yeni salonlar, yeni etüd salonları, yatakhaneler, spor alanları ve izcilerin kamp çadırlarını kurabilecekleri alanlar inşa ediyor.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gençlik Merkezi ve Kamp Merkezi olarak planlanan okulda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Burada ekiplerden çalışmalar ile ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeni Sölöz’deki eski okul binasının atıl durumda olduğunu belirterek, bu konuda belediyemiz ile Süleyman Şah Gençlik ve Spor Kulübü Derneği arasında bir protokol imzaladık. Bu protokol gereği okulun tadilatını yaptıktan sonra Gençlik Merkezi ve Kamp Eğitim Merkezi olarak bu alan kullanılacak. Gelecekte yine burada yapılacak düzenlemeler ile aynı okul alanı gençlerimizin ve izcilik yapan kurumlarımızın kullanımına sunulacak dedi.