Menu

YENİ TESİSLERİMİZİ HİZMETE AÇIYORUZ

Yazdır / Tarih: 2016-03-02

Orhangazi’de yapımına 2,5 yıl önce başlanan ve hizmete giren Atıksu Arıtma Tesisi ve Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi tarafından hizmete sokulan yeni Suni Çim Saha ve Orhangazi Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Hanımlar Lokali açılış törenleri bugün yapılıyor. Orhangazi Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 2014 yerel seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediyesi’ne devri yapılan ve 19 bin 200 m3/gün kapasiteli Atıksu Arıtma Tesisi için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılımı ile saat 16:00’da bir açılış töreni düzenlenecek. Buradaki açılışın ardından ise ikinci açılış töreni Suni Çim Saha’da yapılacak.

Göl Spor Tesisleri’nde Orhangazispor tesislerinin hemen yanında inşaa edilen yeni Suni Çim Saha’nın açılış töreni saat 16:30’da yine Recep Altepe ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek. Günün son açılış töreni ise saat 17:00’de Cumhuriyet Alanı’ndaki Hanımlar Lokali için gerçekleştirilecek.


TÜM ORHANGAZİ DAVETLİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’nin bugün itibarı ile iki önemli hizmete kavuşacağını belirterek, Arıtma Tesisi’miz, Hanımlar Lokalimiz ve Suni Çim Saha bugün hizmete girecek. Tüm Orhangazi halkımızı açılışlarımıza bekliyoruz dedi.

  Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler