YENİ ÜNİVERSİTE BİNASI AÇILIŞA HAZIR

Yazdır / Tarih: 2016-08-29

MYO yeni sezona hazır

Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu’nun yeni yerleşkesini inceledi. Dernek yönetimi aylık toplantısını da yeni binada yaptı. Yeni yerleşkenin 2017-2018 eğitim öğretim sezonunda hizmet veremeye başlayacağı bildirildi.

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz başkanlığındaki ilçe dinamiklerinin yer aldığı Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği’nin olağan toplantısı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu’nun yeni yerleşkesinde yapıldı.

YÖNETİM OKULU İNCELEDİ

Dernek yönetimi toplantı öncesinde MYO’nun yeni yerleşke inşaatında incelemelerde bulundu. Asil Çelik A.Ş. Genel Müdürü Osman Kılavuz, yönetime okul binasını gezdirirken, inşaat çalışmalarını koordine eden Nizamettin Alkan da gelinen son nokta hakkında bilgiler verdi.

YENİ SEZONA HAZIR

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu binasında çalışmaların sona geldiğini bildirerek, 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda hizmete başlayacağını müjdeledi.

TOPLANTI YENİ BİNADA YAPILDI

Dernek yönetimi ardından da, aylık toplantısını yaptı. Yeni okul binasında yapılan toplantıda ise binanın kalan işleriyle ilgili hangi kurumun neler yapacağı değerlendirildi.