Menu

YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

 

 Orhangazi Belediyesi’nin 2018 yılının ilk meclis toplantısı olan Ocak ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Neşet Çağlayan başkanlığında 10 maddenin görüşüldüğü Ocak ayı Meclis toplantısında Denetim Komisyonu seçimleri yapıldı. Yapılan Denetim Komisyonu seçimlerinde Ak Partili üyeler Meryem Arslan, Cemal Karagüzel, Fikret Nogal, Murat Çetin ve DP’li Senay Kurtçu Babaoğlu seçildi.

 

ŞANLIURFA’NIN HİLVAN İLÇESİ İLE KARDEŞ ŞEHİR OLDU

Orhangazi Belediyesi’nin Ocak ayı meclisinde daha sonra Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinden gelen Kardeş şehir talebi görüşüldü. Meclis toplantısında Hilvan Belediyesi’nden gelen kardeş şehir talebi oy birliği ile kabul edildi.

 

KATI ATIK TOPLAMA SEFERLERİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

Meclis toplantısında geçen ay yapılan meclsi toplantısında Katı Atık Toplama Bedellerine yapılan yüzde 25’lik indirimden sonra Sanayi Kuruluşları için de Katı Atıp Toplama Sefer Bedellerinin belirlenmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Toplantıda 2018 yılı Sözleşmeli Personel Ücretleri belirlenirken, Memur Dolu Kadro Derece Değişikliği de mecliste karara bağlandı. Ocak ayı meclis toplantısında 3 ayrı Plan Değişikliği maddesi de İmar Komisyonuna havale edilirken, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü 2018 yılı bütçesinde kullanılmak üzere Destek Hizmetleri Müdürlüğü bütçesinden ödenek aktarılması maddesi de Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Meclis toplantısı Ek gündeme alınan bir plan değişikliği maddesinin İmar Komisyonuna havale edilmesinden sonra tamamlandı. 

 

Diğer Haberler