YENİKÖY FUTBOL SAHASINDA SOYUNMA ODASI İNŞAATI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2017-08-11

Orhangazi Belediyesi'nin Siteler bölgesinden başlayıp Nadır Tesislerine kadar bir yaşam merkezi projesi hayata geçirmeyi planladığı bölgede DSİ ekipleri Islah çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orkent Köprüsünden Nadır tesislerine kadar sürecek olan dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi, ekiplerden bilgi aldı.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seçim beyannalerinde de yer alan Kanal Orhangazi Projesi kapsamında Siteler bölgesindeki dere yatağından başlayıp Nadır Tesislerine kadar olan yaklaşık 2,5 kilometrelik bölümde yürüyüş alanları, park ve dinlenme alanları, spor alanları ve cafeteryaların içinde olacağı bir proje planlıyoruz. Bu projemizin ilk etap çalışması dere yatağının ıslahı. 6 Milyon TL bedelli dere ıslah çalışmasını Devlet Su İşleri Ekiplerimiz yürütecek. Gelecek yıla kadar dere ıslah çalışmasının tamamlanması ile birlikte belediye olarak biz de projemizin kalan bölümünü yapacağız dedi. Kanal Orhangazi Projesinin tamamlanması ile birlikte bölge tam bir cazibe merkezi olacağına da vurgu yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçemizin ihtiyacı olan projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. Daha yaşanabilir Orhangazi için ekiplerimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz dedi.