Menu

Yeniköy Için Tarihi Öneme Sahip Çalismalarin Ilk Görüsmesi Belediye Baskani Neset Çaglayan’in Makaminda Yapildi

Yazdır / Tarih: 2014-12-12

 

           BASKAN’A TESEKKÜR ÇIÇEGI

  Yeniköy Gençlerbirligi Spor Kulübü Yönetimi Belediye Baskani Çaglayan’i makaminda ziyaret etti. Kuküp Baskani Levent Öztürk, amatör spora ve Yeniköy’e katkilarindan dolayi Baskan Çaglayan’a tesekkür ederek, çiçek verdi.  

           YENIKÖY’ÜN ÇEHRESI DEGISECEK

  Ziyarette Yeniköy Gençlerbirligi yönetiminin yani sira, Yeniköy Mahalle Muhtari Recep Sönmez ve Yeniköylü Belediye Meclis Üyesi Fikret Nogal da hazir bulundu. Yeniköy’ün dinamikleri mahalleye yapilmasini istedikleri çalismalar konusunda Baskan Çaglayan ile fikir alisverisinde bulunup taleplerini siraladilar. Toplantida,  Yeniköy’deki futbol sahasinin suni çim yapilip, spor müsabakalarina açilmasi talep edildi. Baskan Çaglayan, saha ile ilgili çalisma baslattiklarini, Gençlik ve Spor Bakanligi ile Büyüksehir Belediyesi’nden suni çim için söz aldiklarini müjdeledi. Yeniköylüler, spor kulübü için yeni lokal talebinde bulunurken, mahalle meydanindaki çay bahçesinin bu anlamda degerlendirilebilecegi görüsü öne çikti.  

           BELEDIYE BINASI YIKILACAK

  Belediye Baskani Çaglayan, Yeniköylülerin talebi üzerine mahalle merkezindeki Belediye binasinin da atil durumda olduguna dikkat çekti. Eski Belediye binasinin 2015’in ilk çeyreginde yikilacagini ifade eden Baskan Çaglayan, gelecek yaz aylarinda Yeniköy’de yeni bir meydan çalismasi baslatilacagini bildirdi.  

           TOKI KONUTU VE DOGALGAZ TALEBI

  Toplantida Yeniköy’e yapilacak tüm çalismalar için, Yeniköy sinirlari içerisinde kalan yeni yüksek okul binasi dikkate alinarak degerlendirme yapildi. Yeniköylüler Baskan Çaglayan’dan TOKI konutu ve dogalgaz talebinde de bulundu. Çaglayan ise bu konularda da çalisma yapilabilecegini ifade etti.  

           YERINDE INCELEME YAPILACAK

  Yeniköy’ün çehresini degistirecek çalismalar için hafta basinda yerinde incelemeler yapilacak. Belediye Baskani Çaglayan, Pazartesi günü Yeniköy’de mahallenin önde gelenleri ile yeniden biraraya gelecek. Toplantidan sonra, Yeniköy sinirlarinda yapilacak, sosyal alanlar, spor tesisleri, konut alanlari ve meydan çalismasiyla ilgili yerinde incelemeler yapilacak. 

Diğer Haberler