Menu

Yeniköy Mahallesi Doğalgaza Kavuştu.

Yazdır / Tarih: 2022-12-06

Orhangazi Yeniköy Mahallesinde doğal gaz salımı başlatıldı. Orhangazi'nin büyük mahallelerinden Yeniköy’de abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar doğal gaz kullanımına başlayabilecek. Abone sayısının bir yıl içerisinde 1500’e ulaşması bekleniyor.

Orhangazi Belediyesi ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda dış mahallelere de doğal gaz götürüyor. Bu çerçevede Yeniköy Mahallesine ilk gaz tesisata salındı. Şu an 450 aboneye sahip Yeniköy Mahallesinin doğal gaz kullanan konut sayısının bir yıl içerisinde 1500’e ulaşması bekleniyor.

Yeniköy Mahalle Muhtarı Hasan Akoğlu mahalleye gaz verilmeye başlaması üzerine, Artık mahallemize de doğal gaz kullanmaya başlayacağız. Orhangazi Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın'a, Ak parti Orhangazi İlçe Başkanı Sayın Gökhan Ulusu’ ya, MHP İlçe Başkanı Sayın Halil Bozoğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkan’ı Bekir Aydın, her zaman söylediğimiz gibi Orhangazi'nin merkez mahallelerinde ne varsa çevre mahallelerinde de o olacak, diyerek sözlerine bir süreden bu yana sürdürdüğümüz Yeniköy Mahallemizin doğalgaz çalışmalarında artık sona gelindi. Bugünden itibaren doğalgaz abonelere verilmeye başlandı. Şu an 450 civarında olan doğal gaz aboneliği kısa sürede 1500’e ulaşacak.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ artık Yeniköy’de hemşerilerimiz daha konforlu bir ısıtma aracı, daha temiz bir yakıt kullanacak. Şimdiden bütün hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler