YENİKÖY MAHALLESİNDE TANKER DOLUM İSTASYONU TAMAMLANDI

Yazdır / Tarih: 2016-10-15

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcısı Necmettin Şahin ile birlikte, Yeniköy’de incelemelerde bulundu. Orhangazi Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde hizmete giren tanker dolum istasyonu aynı anda iki tankerin dolumunu yapabilecek. Başkan Çağlayan Yeniköy’de yapımı tamamlanan tanker dolum istasyonunu inceledi.

Başkan Çağlayan, bir çok dış mahallede tanker dolum istasyonu inşa ettiklerini belirterek, bu tanker dolum istasyonlarının iki önemli etkisi var. Birincisi çiftçimiz tanker dolumlarını daha rahat yapabilecekleri mekanlara kavuştu. İkincisi ise çiftçimizin tanker dolumlarını gelişigüzel yapmamaları, ilaç tankerlerini de doğaya zarar verecek ortamlarda temizlememelerini sağlamış olduk dedi.