Menu

YENİKÖY SAHASINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2015-12-14

Orhangazi’ye bağlı Yeniköy Mahallesinde atıl durumda bulunan futbol sahasının yenilenerek suni çim, kapalı tribün ve soyunma odası inşaatı devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Orhangazi’ye 14 Futbol ve Halı Saha projesi kapsamında yapılan Yeniköy Sahasında zemin çalışması tamamlandı. Zeminde düzenleme ve drenaj çalışmasını tamamlayan ekipler çevre duvarı çalışmasını da tamamladı.


KAPALI TRİBÜN VE SOYUNMA ODALARI

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Orhangazispor tesisleri yanında yapımını tamamladığı Suni Çim sahanın ikincisi için Yeniköy’deki çalışmalar devam ediyor. Ekipler önümüzdeki günlerde stadyumun kapalı tribün ve soyunma odası inşaatını yapacak. Ardından da suni çim zemin yerleştirilecek. Çevre çitlerinin tamamlanması ile birlikte Yeniköy Gençlerbirliği stadyumu önümüzdeki günlerde tamamlanmış olacak.

YENİ TESİSLER YOLDA

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Orhangazi’ye toplamda 14 adet futbol sahası inşa edileceğini belirterek, Orhangazispor tesisleri yanındaki yeni sahamız tamamlandı. Ortaköy’deki halı saha inşaatımız devam ediyor. Yeniköy’deki saha çalışmasında ise sona gelindi. Ardından Hürriyet Mahallesi ve Narlıca’daki halı saha inşaatlarını başlatacağız. Yaz dönemine kadar ilçemize çok sayıda semt sahası ve yeni futbol sahaları kazandırmış olacağız dedi.

 

Diğer Haberler