YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISININ İKİNCİ GÜN OTURUMLARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2016-12-19

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Bursa'da düzenlenen ve Bursa'nın yanı sıra Balıkesir, Bilecik, Bolu, Çanakkale, İstanbul, Eskişehir, Edirne, Düzce, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova Ak Parti teşkilatları ve meclis üyelerinin katıldığı Yerel Yönetimler 1.Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Toplantının ilk gününde Belediye Meclis üyelerine yönelik sunum gerçekleştirildi. Program 2 gün sürecek.

İLK GÜN MECLİS ÜYELERİNE SUNUM YAPILDI

Bursa’da Ak Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından koordine edilen bölge toplantısının ilk gün oturumunda AK Parti Genel Merkez, Yerel Yönetimler Genel Başkan yardımcısı Hulusi Şentürk Ak Belediyecilik ve belediyecilik hizmetleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.