YILBAŞI GECESİ EMNİYET, HASTANE VE İTFAİYEYE ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin, Ak Parti Orhangazi İlçe başkanı Mustafa Kaya ve Ak Parti teşkilat mensupları, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Yılbaşı gecesi görevlerinin başında olan Emniyet Müdürlüğü personeli, Hastane personeli ve İtfaiye birimini ziyaret ettiler. Buradaki çalışan personel ve Hastanede acil serviste bulunan hastaların yeni yılını kutlayan Necmettin Şahin ve Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya çalışanlara çeşitli ikramlarda da bulundular.

EMNİYET PERSONELİ İLE SOHBET

Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ziyaretlerine Emniyet Müdürlüğü personeli ile başladılar. Şahin ve Kaya burada nöbetteki personele çeşitli ikramlarda bulunup onlarla bir süre sohbet ettikten sonra Devlet Hastanesine geçtiler. Burada hastane acil servis çalışanları ile acil servisteki hastalarla sohbet eden ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Necmettin Şahin, daha sonra itfaiye personelini ziyaret etti.