Menu

YÖNETİCİLER LİSELİ GENÇLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-12-22

 

Orhangazi’de Belediye ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen Şehrin Yöneticileri, Gençlerle Buluşuyor programlarının üçüncüsü Erenler Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kız Meslek Lisesi salonunda yapılan program öncesinde Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Şanlıtürk ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Kaya, Kız Meslek Lisesi öğrencileri ile birlikte öğlen yemeği yedikten sonra gençlerle söyleşi gerçekleştirdiler.

LİSELİLERLE YEMEK SIRASINA GİRDİLER

Söyleşi öncesinde Protool üyeleri, Kız Meslek Lisesi öğrencileri ile okulun yemekhanesinde birlikte yemek yediler. Öğrencilerle birlikte yemek sırasına geçen protokol üyeleri, öğrencilerin yemekhanesinde onlarla yemek yiyip sohbet ettiler. Protokol üyeleri daha sonra Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından kullanılan yemekhaneyi gezip bilgi aldılar.

ÖĞRENCİLER SORU YAĞMURUNA TUTTU

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Şanlıtürk ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Kaya daha sonra Kız meslek Lisesi salonunu dolduran öğrencilerle bir araya geldiler. Protokol üyeleri söyleşi öncesinde kısa konuşmalar yaparak kendilerini tanıttıktan sonra öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar. Öğrenciler protokol üyelerini soru yağmuruna tutarken, her yönetici kendi kurumu ile ilgili öğrencilerden gelen sorulara yanıt verdi.


GENÇLER İÇİN YENİ PROJELER YOLDA

Öğrencilerden gelen gençlere yönelik projeler ve etkinlikler ile ilgili soruya yanıt veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, bundan sonraki süreçte artık Orhangazi’de büyük projelere yönelik mesailerimiz sürecek dedi. Başkan Neşet Çağlayan, özellikle gençlere yönelik faaliyetlerin yanı sıra, gençlerin kullanabilecekleri yeni projeleri de hayata geçireceklerini belirterek, spordan, kültüre, sosyal hayattan, gençlik merkezlerine kadar bir çok proje planlamamızda var. Bunları teker teker hayata geçireceğiz dedi.

Öğrencilerden birisinin kaldırımlar ile ilgili sorusuna da yanıt veren başkan Çağlayan, Orhangazi’de ilk etapta kaldırımların geniş yapılmasına çeşitli tepkiler aldıklarını belirterek, ancak bugün görüyoruz ki şehirde yaşayan insanlarımızın büyük bir çoğunluğu bu durumdan memnun. Orhangazi eskiden kaldırımı olmayan düzensiz bir şehirleşme ile büyük sıkıntı yaşıyordu. Artık bu sorun ortadan kalktı dedi. Programda öğrenciler Gençlik Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğünü ilgilendiren soru ve talepleri ile ilgili de ilgili müdürlerden yanıt aldılar. Program sonunda ise öğrenciler ile protokol mensupları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler