Menu

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Pazar Yerinde Denetimlerine Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2023-08-14

Orhangazi Belediyesi Pazartesi günleri kapalı pazar yerinde pazar kurulması nedeniyle yaptığı denetimlerini bu haftada sürdürdü. Zabıta Müdürlüğü ekipleri titizlikle gerçekleştirdikleri çalışma sonucunda hatalı uygulamaları tespit ederek gerekli önlemleri aldı. Çalışmalara vatandaşların daha rahat bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için ilerleyen haftalarda da devam edilecek.

Orhangazi Belediyesi Çalışmalarına Yoğun Bir Şekilde Devam Ediyor

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hedefimiz vatandaşlarımızın ve pazaryeri esnafımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak, vurgulamasını yaparak sözlerine “ Orhangazi’miz pazartesi günleri haftanın en yoğun günlerinden birini yaşamaktadır. Özellikle kapalı pazaryeri ve çevresi gerçekten çok yoğun olmaktadır. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda pazartesi günleri kapalı pazar yerinde kurulan pazar yerinde denetim gerçekleştirmektedir. “Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ çalışmalarımızı ilerleyen haftalarda da sürdüreceğimizi belirtir, pazaryeri esnafımıza tekrardan bol kazançlar dilerim.” İfadeleriyle son verdi.

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazaryeri denetimi sırasında aşırı fiyatlar,  genel temizlik ve diğer konularda incelemeler yaptı.  Denetimden Orhangazililerin daha rahat bir ortamda alışveriş yapmaları amaçlandı. Denetim çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilerleyen günlerde de ilçe genelini kapsayan denetimlerine devam edecek.

Diğer Haberler