ZEYTİN FESTİVALİ GALASI ve 2.ULUSAL ALTIN ZEYTİN ÖDÜLLERİ SAHİBLERİNİ BULDU

Yazdır / Tarih: 2016-11-08

Büyük tören gerçekleşti

12 Kategoride ödüller verildi

Bu yıl 38.si düzenlenen Orhangazi Zeytin Festivali’nin Gala Gecesi ve 2.Altın Zeytin Ödül töreni, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile Bil Okulları Konferans salonunda gerçekleştirildi. 12 Kategoride ödüllerin verildiği gece renkli görüntülere sahne oldu.

Orhangazi Kaymakamlığı ve Orhangazi Belediyesi tarafından organize edilen 2.Altın Zeytin Ödül Töreni ve Gala Gecesi gerçekleştirildi. Bu yıl 38.si düzenlenen Orhangazi Zeytin Festivali kapsamında ilki geçen yıl düzenlenen Altın Zeytin Ödül töreninde bu yıl 12 kategoride ödüller verildi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile gerçekleşen geceye Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi, STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile yapıldı.

ÖDÜLLER PROTOKOL ÜYELERİNDEN

Kısa film ve ödül alanların röportajlarının da yer aldığı ödül töreninde İlk ödülü veren Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Altın Zeytin ödül törenini çok önemsediklerini belirterek, gelecek yıllarda bu organizasyonu daha da geliştirip büyüterek devam ettirmek istiyoruz dedi. Daha sonar ödül vermek üzere sahneye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, zeytin festivalinin Orhangazi için bir gelenek olduğunu ve bu yıl 38.sini yaptıklarını belirterek, Altın Zeytin Ödül töreni de bu organizasyonun artık önemli bir parçası oldu. Bunu ulusal ve uluslararası boyuta taşımak için de uğraş vereceğiz dedi. Daha sonra 12 dalda zeytin ödülü alan ismilere ödülleri protokol ve sponsor firma yetkilileri tarafından takdim edildi.

İŞTE KATEGORİLER VE ÖDÜL ALANLAR

1. İhracat Kategorisinde                   : Cumhur Celayir-Celayir Zeytincilik

2. Girişimcilik kategorisi                    : Muhammet Karaali

3. En İyi kadın Üretici                       : Nazlıgül Ünal ve Aslıhan Yıldırım