Menu

ZEYTİN ZARARLARI TESPİT DOSYASI TARIM BAKANLIĞI’NDA

Yazdır / Tarih: 2017-01-25

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Ankara temasları esnasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’i bakanlıktaki makamında ziyaret etti.

İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN YENİ BİNA

Ziyarette, Orhangazi’de bulunduğu yerden kaldırılması planlanan İlçe Tarım Müdürlüğü binası ile ilgili projeler masaya yatırıldı. Marmarabirlik Meydanının Kaymakamlık binası ile olan bölümünün açılması için İlçe Tarım Müdürlüğü ve Tarım Kredi Kooperatifi binasının kaldırılması ile ilgili çalışma başlayan Orhangazi Belediyesi, ilk etapta İlçe Tarım Müdürlüğü için yeni bir yer inşa edilmesi için bakanlık düzeyinde çalışmalar başlatmıştı. Başkan Çağlayan Bakan Danışmanı Mehmet Daniş’i ziyareti esnasında İlçe Tarım Müdürlüğü için Orhangazi Belediyesi tarafından tahsis edilen arazinin planlarını bakanlıkla buluştu. Bakanlık hazırlayacağı proje ile yeni İlçe Tarım Müdürlüğü binasının inşasına başlayacak.

ZEYTİN DAL KIRIKLARI RAPORU BAKANLIKTA

Öte yandan Orhangazi Ziraat Odası tarafından geçtiğimiz günlerde hazırlanan zeytin dal kırıkları ile ilgili raporu da bakanlığa sundu. Kar yağışı döneminde Orhangazi bölgesinde meydana gelen zeytin dal kırıkları ile ilgili raporu bakanlığa sunan başkan Çağlayan, üreticinin zararının karşılanması için de bakanlıkla görüşmeler sürdürüyor.

 

Diğer Haberler